Catering i Solna

Din Catering i Solna

Oavsett om du står inför en stor eller liten fest, så krävs en hel del planering och organisering. Med över 10 års erfarenhet inom cateringmat kan vi vår sak och hjälper dig gärna med avlastning av både stress och press. Vi kan vår sak och har en genuin passion för matlagning och strävar alltid efter att leverera det bästa för att höja festen ytterligare.

Vi vet hur viktigt det är att få njuta av god och vällagad mat under festen eller firandet. Vi brinner för catering och arrangemang ligger oss varmt om hjärtat, därför är det viktigt för oss att ständigt utvecklas och följa med i mat- och smaktrender som florerar världen över.

Vi är väldigt flexibla och skräddarsyr menyn åt alla våra kunder utefter deras önskemål och behov samt vilken typ av fest det planeras inför. Vi lägger alltid lika stort engagemang och vilja i att leverera det bästa för just din tillställning. Önskar man en klassisk smörgåstårta, hörlig buffé, mingelmat till studenten eller en smarrig tårta till barnkalaset, så ordnar vi det!

Är det catering till bröllop eller annan större tillställning kanske man inte har festen hemma och inte har möjlighet att hämta maten, då ser vi självklart till att få den levererad dit du vill. Vi har även alltifrån bestick, porslin, glas samt bord och stolar till utlåning om det finns behov av det.

För oss är det alltid viktigt att arbeta med de allra bästa råvarorna med högsta kvalitén på marknaden och givetvis gör vi allting från grunden. Vår filosofi är att servera det vi själva hade önskat.

Vill du få tid till annat och lätta på stressen, slippa undan alla beslut som ska tas och allergier och specialkost som ska tas hänsyn till? Överlämna detta till oss!
Vi har under alla våra år som verksamma ordnat cateringmat till alla möjliga olika sorters tillställningar och vågar titulera oss som proffs.

Det viktigaste för oss är att du som kund känner dig nöjd med smakupplevelsen som vi vill leverera till din fest. Vi värnar om vår goda kundkrets och fina omdömen. Har du frågor och funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi står redo i köket!