Catering i Nacka

Din Catering i Nacka

Bor du i Nacka och önskar cateringmat till din fest? Då har du hittat rätt- vi har över 10 års erfarenhet och vet hur viktig del middagen är när det nalkas fest och firande. Vi har en stor passion för mat och arrangemang och vi ser ständigt till att vi utvecklas och följer med i mat-och smaktrender som cirkulerar såväl i Sverige som i resten av världen.

Har ni sagt ja till varandra och ska gifta er i sommar eller finns det en tonåring i hemmet som ska ta studenten? Då har vi cateringmaten för din tillställning och du kan alltid lita på att vi levererar endast det bästa resultatet. Vi hjälper dig gärna samtidigt som vi avlastar dig med stress och press inför handling samt matförberedelser. Du kan istället ägna dig åt roligare saker medan vi gör det vi kan bäst.

Vi arbetar alltid flexibelt med våra kunder och lyssnar på era behov samtidigt som vi tillsammans skräddarsyr menyn utefter festen. Vi har alltifrån den klassiska smörgåstårtan, buffé, mingelmat och tårtor, vad du än önskar att servera på din fest och givetvis är vi experter på allergier samt specialkost.

Ibland har man inte plats till att ha festen hemma och istället ordnat med lokal. Har du inte möjlighet att hämta cateringmaten själv eller förvara den så kan vi självklart ordna så du får den utkörd och levererad direkt till dig där ni befinner er. Vi har även alltifrån- bestick, porslin, glas samt stolar och bord för uthyrning.

Vi använder oss endast av de allra bästa råvarorna med högsta kvalitén på marknaden och givetvis lagar vi all mat från grunden själva. Vår passion är mat och enligt oss en av det viktigaste komponenterna för att en fest ska bli minnesvärd. Vi lyssnar alltid på kundens önskemål och tillsammans skräddarsyr vi den perfekta måltiden för just din fest.

Vi har under alla våra år som verksamma ordnat catering till alla möjliga olika sorters tillställningar. För oss är det viktigaste att du som kund känner dig nöjd med smakupplevelsen som vi vill leverera till din fest. Vi värnar om vår goda kundkrets och fina omdömen. Har du frågor och funderingar så tveka inte på att kontakta oss.
Vi står redo i köket!