Catering i Hägersten

Din Catering i Hägersten

Vi sköter all cateringmat till alla typer av fester och firanden, det spelar ingen roll om det är för en person, ett födelsedagsfirande eller stort bröllop. Vi på Catering Fabriken har över 10 års erfarenhet och vet precis hur mycket planering som krävs inför alla typer av tillställningar där mat ska serveras. Så ska du ha fest men inte vet vad du ska bjuda på? Då har du hittat rätt, vi har allt!

För att göra en fest minnesvärd är maten en viktig komponent enligt oss, att få njuta av god och vällagad mat under firandet höjer tillställningen ytterligare. Vi har en stor passion för matlagning och arrangera fest och vi lägger stor vikt vid att alltid utveckla oss inom matlagning och följa med i det senaste mat- och smaktrenderna som cirkulerar runt om i Sverige men också i övriga världen. Allt för att kunna bjuda på en smakupplevelse!

Vi arbetar alltid flexibelt då vi vet att alla människor är olika och har aldrig samma önskemål eller behov. Vi vill skräddarsy menyn åt alla våra kunder och lyssna på deras tankar kring deras tillställning. Det spelar ingen roll om det är cateringmat till bröllop eller mindre födelsedagsfirande för vi engagerar oss lika mycket och har samma vilja om att bara leverera det bästa för just din fest. Så önskar man en klassisk smörgåstårta, buffé, mingelmat till studentmottagning eller bara en smarrig tårta till barnkalaset så ordnar vi det utefter era behov.

Ibland får man inte plats med festen hemma hos sig själv och kanske hyrt en lokal, då kan vi leverera maten direkt dit du vill. Vi har även alltifrån bestick, porslin, glas samt bord och stolar för uthyrning om behovet finns.

Vi lagar endast mat med det allra bästa råvarorna med högsta kvalitén på marknaden och självklart tillagar vi allt från grunden själva. Vår filosofi är att endast servera det vi själva önskar.

Vi hjälper dig att bli av med stressen och du får tid över till roligare saker samtidigt som du kan förvänta dig riktigt god mat till dina gäster. Slipp undan alla beslut som ska tas och allergier som man ska ta hänsyn till, vi har kunskap om all specialkost och ser till att de blir bjudna på lika fantastisk cateringmat som de andra, såklart.

Vi har under alla våra år som verksamma ordnat catering till alla möjliga olika sorters tillställningar och vågar titulera oss som proffs. För oss är det viktigaste att du som kund känner dig nöjd med smakupplevelsen som vi vill leverera till din fest. Vi värnar om vår goda kundkrets och fina omdömen. Har du frågor och funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi står redo i köket!