Catering i Botkyrka

Din Catering i Botkyrka

Vi på Catering Fabriken har över 10 års erfarenhet av både stora och små tillställningar. Vi har levererat cateringmat till alla typer av fester och vet precis hur mycket tid och planering det krävs för att det ska bli lyckat. Har du inte orken och vet inte vad du ska bjuda på? Så kan vi avlasta den stressen för dig. Vi vågar nämligen utse oss till bäst inom området.

Efter alla år i branschen vet vi hur viktigt det är att man får njuta av god och vällagad mat under festen eller firandet. Vår stora passion för catering och arrangering av fest ligger oss varmt om hjärtat. Vi ser alltid till att utvecklas och följa med i mat- och smaktrender som florerar överallt.

Eftersom alla människor är olika gillar vi att arbeta flexibelt och skräddarsyr menyn efter kundens önskemål och behov samt vilken typ av fest det handlar om. Vi lägger alltid lika stort engagemang och vilja i att leverera det bästa för just din tillställning. Så är man ute efter en klassisk smörgåstårta, buffé, mingelmat till studenten eller en smarrig tårta till kalaset, oavsett så ordnar vi catering efter era önskemål

Är det catering till bröllop eller annan större tillställning kanske man inte har festen hemma och inte har möjlighet att hämta maten, då ser vi självklart till att få den levererad dit du vill. Vi har även alltifrån bestick, porslin, glas samt bord och stolar till utlåning om det finns behov av det.

För oss är det alltid viktigt att arbeta med de allra bästa råvarorna med högsta kvalitén på marknaden och givetvis gör vi allting från grunden. Vår filosofi är att servera det vi själva hade önskat.

Låt oss lyfta stressen ifrån dina axlar så du får tid till dekoration och annan planering som tillkommer både vid större arrangemang och mindre kalas. Slipp undan alla beslut som ska tas och allergier som man ska ta hänsyn till eller inte minst den stora handlingen.

Vi har under alla våra år som verksamma ordnat catering till alla möjliga olika sorters tillställningar och vågar titulera oss som proffs.

För oss är det viktigaste att du som kund känner dig nöjd med smakupplevelsen som vi vill leverera till din fest. Vi värnar om vår goda kundkrets och fina omdömen. Har du frågor och funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi står redo i köket!