Catering i Bromma

Din Catering i Bromma

Ska du ha fest och vet inte vad du ska bjuda på? Vi på Catering Fabriken har stor erfarenhet av både stora och mindre tillställningar och vet hur mycket tid och planering som behövs. Har du inte orken eller vill att vi avlastar den stressen så har du kommit helt rätt.

Vi har levererat cateringmat i över 10 år och enligt oss är det viktigt att man får njuta av god och vällagad mat under festen eller firandet. Vi har en genuin passion för matlagning och arrangera fest och vi tycker det är grundläggande att alltid utvecklas och följa med i det senaste smaktrenderna som cirkulerar.

Vi arbetar flexibelt och skräddarsyr menyn efter fest och dina önskemål. Det spelar ingen roll om det nalkas catering till bröllop eller mindre födelsedagsfirande för vi lägger lika stort engagemang och vilja i att leverera det bästa för just din tillställning. Är man ute efter en klassisk smörgåstårta, buffé, mingelmat till studentmottagningar eller en smarrig tårta till kalaset, oavsett vad så ordnar vi det efter era önskemål.

Har du inte festen hemma och inte har möjlighet att hämta den själv eller förvara den, så ser vi till att få den hemlevererad eller till lokalen du ordnat när du vill. Vi har även alltifrån – bestick, porslin, glas samt stolar och bord till utlåning.

Vi arbetar endast med de allra bästa råvarorna på marknaden med den högsta kvalitén och givetvis gör vi allting från grunden själva. Vår filosofi är att servera det vi själva önskar.

Låt oss lyfta stressen ifrån dina axlar så du får tid till dekoration och annan planering som tillkommer både vid större arrangemang och mindre kalas. Slipp undan alla beslut som ska tas och allergier som man ska ta hänsyn till eller inte minst den stora handlingen.

Vi har under alla våra år som verksamma ordnat catering till alla möjliga olika sorters tillställningar och vågar titulera oss som proffs.

För oss är det viktigaste att du som kund känner dig nöjd med smakupplevelsen som vi vill leverera till din fest. Vi värnar om vår goda kundkrets och fina omdömen. Har du frågor och funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi står redo i köket!