Catering på Östermalm

Din Catering på Östermalm

Vi på Catering Fabriken har över 10 års erfarenhet och vet hur mycket tid och planering det krävs inför en tillställning, stor som liten. Låt oss hjälpa dig minska på stressen och få tid över till annat samtidigt som du kan vara säker på att maten blir fantastiskt.

Enligt oss är maten väldigt viktigt komponent för att festen ska bli så minnesvärd som möjligt, att få njuta av god och vällagad mat höjer alltid festen eller firandet ytterligare. Vår genuina passion för mat gör att vi ständigt ser till att utveckla våra kunskaper och ser till att följa med i alla smaktrender som florerar såväl i Sverige som i övriga världen. Vi vill alltid bjuda på en smakupplevelse!

Ingen fest är den andra lik och desamma gäller människor så med den erfarenheten arbetar vi mycket flexibelt och skräddarsy menyn utefter person och vilken typ av fest som planeras. Det är viktigt för oss att lyssna på våra kunders önskemål och behov samtidigt som vi gärna bidrar med tips och idéer av vår kunskap. Det spelar ingen roll om det är cateringmat till bröllop, födelsedagsfirande eller student för vi engagerar oss lika mycket och har samma vilja om att endast leverera det bästa för just din fest. Vi har klassiska smörgåstårtor, bufféer, mingelmat, tårtor och mer därtill så oavsett vad du önskar så ordnar vi det.

Ibland har man inte plats för festen hemma eller inte har möjlighet att förvara maten och då kan vi självklart leverera maten direkt dit du befinner dig. Vi hyr även ut bestick, tallrikar, glas samt bord och stolar om det finns ett önskemål om detta.

Vi är väldigt noga med att arbeta med färska och bra råvaror med högsta kvalité för att sedan tillaga allt från grunden själva. Vi serverar endast det vi önskar på tallriken.

Vi har stor kunskap om allergier samt specialkost och ser till att det blir bjudna på precis lika fantastisk cateringmat som de andra, såklart.

Vi har under alla våra år som verksamma ordnat catering till alla möjliga olika sorters tillställningar och vågar titulera oss som proffs. För oss är det viktigaste att du som kund känner dig nöjd med smakupplevelsen som vi vill leverera till din fest. Vi värnar om vår goda kundkrets och fina omdömen. Har du frågor och funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi står redo i köket!