Catering Södermalm

Cateringfabriken – hjälper dig med tillställningen

Ska du ha en stor sommarfest eller kanske ta studenten? När
stora fester och events ska anordnas kan det vara skönt att få
hjälp när det kommer till maten.

Cateringfabriken jobbar med både företag och privatpersoner. De skräddarsyr kundens önskemål för en mer personlig meny och kan hjälpa till med serveringspersonal, porslin och allt det som hör maten till.
Cateringfabriken är inne på sitt nionde år som cateringfirma och erbjuder mat och service runt hela Sverige. De jobbar med mat från hela världen med utländska bufféer och har många samarbetspartners för att det ska underlätta så mycket som möjligt för kunden. De erbjuder möbler, lokaler, porslin och servicepersonal. – Det ska vara enkelt för kunden. Vi är flexibla och hjälper till med det mesta, det är inte alla som klarar det, säger Jim från Cateringfabriken.

De jobbar med varma och kalla rätter och lagar all mat från grunden. Kunder kan välja att kombinera menyer och komma med egna idéer. – Vi kan bland annat laga veganskt, laktosfritt eller glutenfritt. Det som kunden begär helt enkelt. Cateringfabriken jobbar med allt ifrån små till stora events. – En gång blev vi bokade och gjorde catering till 2500 personer, det kändes lite när vi skulle bära alla bestick, säger Jim och skrattar.
Oavsett om det är ett julbord, studentmottagning, bröllop eller en afterwork finns cateringfabriken och hjälper dig att få din tillställning så lyckad som det bara går!