Catering i Sollentuna

Din Catering i Sollentuna

Vi på Cateringfabriken har över 10 års erfarenhet av cateringmat till både större och mindre tillställningar och vet hur mycket tid och planering som krävs. Så ska du ha fest men inte vet vad du ska bjuda på? Då har du hittat rätt!

Enligt oss är det viktigt att man får njuta av god och vällagad mat under festen eller firandet. Vi har en genuin passion för matlagning och arrangera fest och vi tycker att det är viktigt att ständigt utvecklas inom matlagning och följa med i det senaste smaktrenderna som cirkulerar.

En av våra bästa egenskaper är att vi arbetar flexibelt och skräddarsyr menyn efter dina önskemål och behov samt anpassar efter just din tillställning. Det spelar ingen roll om det nalkas cateringmat till bröllop eller mindre födelsedagsfirande för vi lägger lika stort engagemang och vilja i att leverera det bästa för just din fest. Så är man ute efter en klassisk smörgåstårta, buffé, mingelmat till studentmottagning eller en smarrig tårta till barnkalaset, oavsett så ordnar vi det utefter era önskemål.

Har man en större fest och hyrt en lokal eller så kanske man inte har möjlighet att hämta maten själv eller förvara den, då kan vi se till att den blir levererad dit du vill. Vi har även alltifrån bestick, porslin, glas samt stolar och bord till uthyrning.

I vårt kök arbetar vi bara med det allra bästa råvarorna med den högsta kvalitén på marknaden och självklart lagar vi allting från grunden själva. Vår filosofi är att servera det vi själva önskar.

Låt oss lyfta stressen ifrån dina axlar så du får tid till dekoration och annan planering som tillkommer både vid större arrangemang och mindre kalas. Slipp undan alla beslut som ska tas och allergier som man ska ta hänsyn till eller inte minst den stora handlingen.

Vi har under alla våra år som verksamma ordnat catering till alla möjliga olika sorters tillställningar och vågar titulera oss som proffs.

För oss är det viktigaste att du som kund känner dig nöjd med smakupplevelsen som vi vill leverera till din fest. Vi värnar om vår goda kundkrets och fina omdömen. Har du frågor och funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi står redo i köket!