Catering i Täby

Din Catering i Täby

Bor du i Täby och önskar cateringmat till din fest? Då har du hittat rätt – för vi har över 10 års erfarenhet och vet hur viktig del middagen är när det nalkas fest och firande. Vår passion för mat och tillställningar har alltid varit densamma, men vi ser alltid till att utvecklas och följa med i det senaste när det kommer till mat- och smaktrender runtom.

Ska du gifta dig och behöver cateringmat till ditt bröllop eller har du en tonåring hemma som ska ta studenten? Oavsett om det är ett litet kalas eller större arrangemang så kan du alltid lita på att vi levererar det bästa resultatet. Vi hjälper dig gärna och avlastar dig med stress inför handling och matförberedelser medan du kan ägna all din tid åt roligare saker som bordsdekorering eller aktiviteter.

Vi är alltid flexibla och lyssnar på kundens behov samt önskemål medan vi tillsammans skräddarsyr menyn utefter festen. Vi har alltifrån smörgåstårta, buffé, mingelmat och tårtor, vad du än önskar att servera på din tillställning och givetvis är vi experter på allergier och specialkost.

Har du inte festen hemma och inte har möjlighet att hämta den själv eller förvara den, så ser vi till att få den hemlevererad eller till lokalen du ordnat när du vill. Vi har även alltifrån – bestick, porslin, glas samt stolar och bord till utlåning.

Vi arbetar endast med de allra bästa råvarorna på marknaden med den högsta kvalitén och givetvis gör vi allting från grunden själva. Vår passion är mat och enligt oss en av de viktigaste komponenterna för att festen ska bli lyckad. Vi lyssnar alltid på kundens önskemål och tillsammans syr vi ihop den perfekta måltiden för din fest.

Vi har under alla våra år som verksamma ordnat catering till alla möjliga olika sorters tillställningar. För oss är det viktigaste att du som kund känner dig nöjd med smakupplevelsen som vi vill leverera till din fest. Vi värnar om vår goda kundkrets och fina omdömen. Har du frågor och funderingar så tveka inte på att kontakta oss.
Vi står redo i köket!