Catering i Huddinge

Din Catering i Huddinge

Ska du ha fest och vet inte vad du ska bjuda på? Eller har du inte tiden till att stå i köket? Då har du hittat helt rätt, för vi har fantastisk mat!
Vi på Catering Fabriken har över 10 års erfarenhet av cateringmat för både stora och små tillställningar. Det spelar ingen roll om det bara är för en person eller ett stort bröllop, vi vet hur mycket tid och planering det kräver.

Enligt oss är maten en av de viktigaste komponenterna för att en fest ska bli minnesvärd, att få njuta av god och vällagad mat höjer tillställningen ytterligare. Vår stora passion för mat gör att vi ständigt ser till att utveckla oss inom matlagning och ser till att följa med i alla smaktrender som florerar i Sverige men också i Övriga världen. Vi vill ju kunna bjuda på smakupplevelser!

Alla är olika och ingen fest är den andra lik och med den kunskapen ser vi till att arbeta flexibelt och skräddarsy menyn utefter person samt vilken typ av fest som planeras. Vi lyssnar på våra kunders önskemål och behov samtidigt som vi ger tips och idéer av vår kunskap. Det spelar ingen roll om det är cateringmat till bröllop, födelsedag eller student för vi engagerar oss lika mycket och har samma vilja om att endast leverera det bästa för just din fest. Vi har alltifrån smörgåstårta, buffé, mingelmat och tårtor oavsett vad så ordnar vi det utefter era behov.

Har man inte festen hemma och har hyrt en lokal eller inte har möjlighet att förvara maten hemma så kan vi självklart se till att den blir levererad direkt dit du vill. Vi hyr även ut bestick, porslin, glas och stolar och bord vid behov.

Vi har alltid färska och bra råvaror med högsta kvalitén och självklart tillagar vi allt från grunden själva. Vi serverar endast det vi själva önskar på tallriken.

Låt oss hjälpa dig minska stressen och pressen för att få tid över till annat inför festen samtidigt som du kan förvänta dig riktigt god mat till dina gäster. Vi har stor kunskap om allergier samt specialkost och ser till att det blir bjudna på precis lika fantastisk cateringmat som de andra, såklart.

Vi har under alla våra år som verksamma ordnat catering till alla möjliga olika sorters tillställningar och vågar titulera oss som proffs. För oss är det viktigaste att du som kund känner dig nöjd med smakupplevelsen som vi vill leverera till din fest. Vi värnar om vår goda kundkrets och fina omdömen. Har du frågor och funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi står redo i köket!