Referenser

STEFAN PÅ IP-SULOTIONS
"Hej! Vi är mycket nöjda med er insats och maten på vår inflyttningsfest igår. Det var väldigt uppskattat av alla som var där. Ett stort tack, från oss i festkommittén! Highly Recommended!"
Jolanda Schwamberg, Platskoordinator IDOL
Hej!

 Tack snälla, alla var jättenöjda och glada. Tack snälla ni!
BIRGITTA PÅ AUTISMCENTER
"Godmorgon! Vill bara tacka för en BRA service och att det var JÄTTE GODA snittar (Meddela detta till kocken oxå). Alla som var här på vårt “öppna hus” undrade vad jag hade beställt dessa goda snittar, så nu har det era uppgifter och jag hoppas nu att ni får in många beställningar så här inför sommaren. TREVLIG HELG!
KRISTINA
"Hej Pytte, jag vill bara tacka så mycket för lördagen den 15/8. En bra superkväll med god mat, bra och trevlig personal, uppstyrt och ordning som bara den! Min sambos 40 års fest blev lysande! Tack såååå mycket för allt!" HA DET SÅ BRA SÅ HÖR JAG AV MIG VID NÄSTA FEST HÄLSNINGAR KRISTINA
ANGELA
"Hej alla inblandade. Jag vill bara tacka för den fantastiska maten ni gjorde till vår fest i lördags. Det var gott, fint och väl tilltaget. Alla blev så mätta och nöjda. Så smidigt att få maten hit och så bra upplagt och packat. Top Notch!"
fam Hedenborg (Lilla Essingen)
Hej, i går fick vi en leverans av snittar och canapéer till vår vårfest med barn och barnbarn. Det var såväl gott för munnen som en njutning för ögat! Stort tack för fin service. Förra året vi samma tid hade vi en liknande tillställning och var lika nöjda då. Gäster frågade vid båda gångerna om vem som levererat – och de upplystes om detta. Vi återkommer med största sannolikhet nästa år i april. En gång ingen gång och två gånger en vana.
Marielle Larsson
, OK Södertörn
Hej! 
Jag vill bara säga att jag är jättenöjd med maten jag fick från er i lördags! Det räckte till alla, höll sig varmt och var gott. Han som körde ut maten var också väldigt trevlig och hjälpsam så det var ett stort plus.
Kristina
Hej Alex, jag vill bara tacka så mycket för lördagen den 15/8. En bra super kväll men god mat, bra och trevlig personal, uppstyrt och ordning som bara den! Min sambos 40 års fest blev lysande! Tack såååå mycket för allt! Ha det så bra så hör jag av mig vid nästa fest!
Desiree Birath
Hejsan Alex! Vi vill bara tacka för den goda maten och den trevliga personalen som levererade maten hem till oss den 3 feb, Behöver vi catering i framtiden vet vi vem vi skall anlita
Suzana Marsic
Hej hej! Jag ville bara tacka så hjärtligt för er hjälp och den goda maten på min sambos överraskningsfest den 20/3. Alla gästerna tyckte att maten var super god och servicen var precis det jag behövde. Tusen tack!
Mia Chrona, Östermalmsskolan
Hej! Jag vill tacka för den goda jullunchen. Tacka för de trevliga killarna som körde ut maten. Tacka för den trevliga tjejen som hjälpte till med servering av julbuffén. God Jul och Ett Gott Nytt År!
Samir & Viktoria
Hej på er på Cateringfabriken!

 Herr och Fru Azzazi här :) 
Vi vill tacka er så jättemycket för erat fina och proffsiga jobb på vårat bröllop på Bäckstugan!

 Fräsch och god mat som var omtyckt, och den räckte och blev över! :) 
Positiv trevlig och otroligt serviceminded personal! Glada leenden och härliga möten mellan gäster och personal! Det betyder mycket för oss!
TACK!!
conny askman
Hej och stort tack för en jättefin JUL middag och allt jobb ni gjort så fantastiskt bra med logistiken. Tack vare er blev min fars 80 års dag en lyckad fest, med minnen att bära med sig en lång tid framöver. God JUL och Gott Nytt År!
Fredrik Hermelin, 
Amreican Buisness Travel
Vi är så oerhört nöjda med er och det ni levererade att jag lovar att återkomma så fort vi har ett nytt event. Tack till Cateringfabriken för att ni levererar och gör det så bra
Roger E Brun
Stort tack ni på Cateringfabriken, Jim med personal för ni ordnade allt på min femtioårs fest. Prisvärt och alla 90 gäster va supernöjda med maten :) NI ÄR BÄST!!
Maria Ström, Inovia AB

Hej igen, Tänkte bara säga att maten var supergod och alla vart väldigt nöjda. Tack för allting och ha en fin dag
Linda och Markus

Hej! 

Stort tack för supergod mat och bra service igår! 

Vi kommer garanterat att höras igen till nästa fest :)

 Ha en skön söndag!

Ida Mohlin
Hej! Tack så jättemycket för idag!  Så bra service och allt var verkligen supergott och fint.  Nästa gång vi har fest så anlitar vi gärna er igen. Så tack så jättemycket till er!!! 
Dominique

Hej Kristina, 

Jag vill bara tacka för goda snittar och väldigt trevliga och proffsiga personal på vår fest i fredags. Allt gick väldigt smidigt och vi kunde njuta av den egna festen mycket tack vare dem. 

Pernilla
Hej! 
Vill bara tacka för god mat och otroligt bra service ända från första kontakt till att disken hämtades idag. Kommer rekommendera er till alla jag känner!
Norra Botkyrka
Hej, tack för den punktliga och skickligt utförda leveransen till PRO Norra Botkyrka den 8 maj. Maten var mycket god och väl tilltagen. Hela Festkommittén bockar och niger. Stor tack! 
Caroline Ohm
Hej Kristina,
Tack så hemskt mycket för provsmakningsbuffén som vi fick idag- ÄNTLIGEN en buffé med smak! (Er buffé är den fjärde vi testar och de andra höll inte alls era mått). Vi är supernöjda med rätterna och skulle vilja beställa buffé från er till vårt bröllop. 
Tack så mycket på förhand!

Kristian Santala
Det blev som vanligt en underbar catering från er i tisdags till oss på Tallhedsvägen. Vi tackar så hemskt mycket för allt… fantastiskt!!! Leveransen med bärhjälp, dialogen vid beställningen, betalningen med Swish och självaste maten!!! Helt underbart! Tack för en mat-upplevelse som passade oss som hand i handsken! Flertal gäster frågade vart detta kom ifrån och med glädje berättade jag om att ni finns. Hoppas detta kommer ge er fler kunder framöver. Tack än en gång!!!
Lollo, SJTK Tennisklubb
Hej  Kristina!
 Tack för maten och all trevlig hjälp vid bokning och ändringar!
 Vi blev mer än mätta, jättegott som vanligt och leveransen funkade perfekt-vi är supernöjda! :-)
 Kassören undrar om ni hinner skicka fakturan före nyår så kan han få in den på detta års räkenskap..

Kirsi
Hej Kristina,
 I all hast bara en hälsning och ett stort TACK för smörgåstårtorna! De var jätte saftiga och mumsiga! 
Även våra utländska arbetare åt med god aptit, fast de i början var lite skeptiska..!


Alva Wristel

Hej! 

Vill bara meddela att maten var jättegod, och att allt fanns med i beställningen! Så ett stort tack till er, kommer definitivt beställa från er igen!