Glutenfritt

Cateringfabriken levererar förstklassig mat för alla

Att laga och servera glutenfritt på ett party eller event är inte alltid helt lätt. Blir det gott, för torrt, vem äter gluten och finns det andra allergier i sällskapet? På Cateringfabriken skräddarsyr de menyerna helt efter dina önskemål. Efter mer än 10 år i branschen, med nöjda privat- och företagskunder, vet de precis vad som krävs för att leverera den absolut bästa maten, skapad enbart av råvaror av högsta kvalitet. Utbudet är stort med allt från buffé och trerätters-menyer, till mingelmat och desserter. För att alla ska få vara med går det således att beställa menyerna efter specifika önskemål såsom gluten- och laktosfritt, vegansk eller vegetariskt. Kort och gott, här finns något för alla!

Leverans sker till hela stor Stockholm och de hjälper mer än gärna till med att duka upp maten så att den står klar när gästerna kommer. Behöver ni personal på plats, eller möbler och porslin, så finns även denna service till ert förfogande.

På Cateringfabriken lagas förstklassig mat uteslutande av färska och fräscha råvaror. Professionell personal skolad i restaurangbranschen finns här för att förse varje kund med precis den typ av mat de önskar. Med flerårig branschvana och med kunder från både TV, ambassader, större fester och arrangemang är det inget ovanligt för Cateringfabriken att förse varje individs specifika önskemål, oavsett storlek på sällskap.

Flexibilitet, kunskap, kvalitet och goda smaker är precis det Cateringfabriken står för och du kan vara säker på att maten alltid levereras med högsta kvalitet, på både smak och presentation.