FAQ

Varför skall jag välja Cateringfabriken?

Vi på Cateringfabriken jobbar uteslutande med färska och fräscha råvaror och har mångårig erfarenhet från restaurangbranschen. Jämför oss gärna med våra konkurrenter när det gäller priser och kvalitet. Vi skräddarsyr självklart arrangemangen efter era önskemål.

Hur långt i förväg måste man beställa?

Man måste beställa två dagar i förväg. Man kan naturligtvis komplettera sin beställning om så önskas.

Vad sker vid beställning?

Ni fyller i vårat beställningformulär, som finns på hemsidan och mejlar det till oss. Sedan mejlar vi tillbaka med en offert/orderbekräftelse som ni godkänner genom att skicka oss ett mail. Vi kan naturligtvis också nås på telefon varje dag på telefonnummer 0738 521411. Vår medarbetare Jim kommer att svara på alla era frågor
Hur betalar vi?
Privatpersoner betalar kontant vid leverans, företag kan fakturera inom 10 dagar.
Hur långt i förväg skall man avbeställa?
Minst två dagar i förväg i annat fall debiterar vi för råvaror och dylikt.
Ingår upplägningsfat och porslin?
Engångsfat ingår, vill man ha maten levererad på porslin tillkommer en kostnad för hämtning av detta.
Hur går en transport till?
Den går till på följande sätt, vi levererar till ert hem eller önskad lokal på en tid vi har bestämt i förväg. Lite beroende på vart maten skall levereras så kommer naturligtvis priset att variera lite. Minimum 295kr-350kr  ex moms.
Finns lokal att hyra?
Ja vi har ett flertal olika alternativ välja på. Vi kommer göra vårat yttersta för att hitta de alternativ just ni söker.
Vad är minsta antal att beställa?
Minsta antal att beställa är för 15-20 personer eller minimum 2000 kr ex moms.
Kan vi få hjälp med serveringspersonal?
Ja, vi kan naturligtvis hjälpa er med serveringspersonal. Vi rekommenderar en servringspersonal per ca 15 gäster vid sittande bjudning. Och en vid ca 25 vid buffé. Detta för att det skall vara möjligt att ge en mycket bra service.