Catering på Lidingö

Din Catering på Lidingö

Bor du på Lidingö och önskar catering till din fest? Då har du hittat helt rätt. Vi har levererat cateringmat i över 10 år och vet hur viktig del middagen är när det nalkas fest och firande. Vår passion för mat och fest har alltid varit densamma, men vi ser alltid till att utvecklas och följa med i det senaste när det gäller smaker samt trender som florerar.

Behöver du catering till en kommande student eller inför en stor fest? Vi hjälper dig gärna med avlastning och du kan alltid lita på ett bra resultat. Du slipper stressen inför handling och matförberedelser och kan enbart ägna dig åt dekorering och planering som tillkommer vid större arrangemang och även mindre tillställningar.

Vi skräddarsyr din meny utefter alla typer av fester, oavsett om det handlar om catering till bröllop eller födelsedagar, stora som små. Vi lyssnar på dina önskemål och behov samtidigt som vi berättar om vårt stora utbud samt presenterar våra egna idéer.

Ska din fest vara i trädgården kanske en mingelmat är det mest passande och vid namngivelsekalas kanske buffé är det bästa alternativet eller kanske är det bara en tårta som behövs till ditt kalasfirande, oavsett vad det gäller så hjälper vi dig och avlastar med allt som hör till. Har du inte festen hemma och inte har möjlighet att hämta den själv så ser vi till att få den hemlevererad eller till lokalen du ordnat. Vi har även alltifrån – bestick, porslin, glas samt stolar och bord till utlåning.

Vi arbetar endast med de allra bästa råvarorna på marknaden med den högsta kvalitén och givetvis gör vi allting från grunden själva. Vår passion är mat och enligt oss en av de viktigaste komponenterna för att festen ska bli lyckad. Vi lyssnar alltid på kundens önskemål och tillsammans syr vi ihop den perfekta måltiden för din fest.

Vi har under alla våra år som verksamma ordnat catering till alla möjliga olika sorters tillställningar. För oss är det viktigaste att du som kund känner dig nöjd med smakupplevelsen som vi vill leverera till din fest. Vi värnar om vår goda kundkrets och fina omdömen. Har du frågor och funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi står redo i köket!